top of page

Hoe kan ik de startpagina van Yahoo op een browser instellen?

De standaardpagina van uw browser is de webpagina die u vaak ziet wanneer u een browser opent. Als u Yahoo! gebruikt veel, je kan het als de homepage instellen. Wanneer u een nieuwe webbrowser op uw computer installeert, is de startpagina van die nieuw geïnstalleerde browser meestal ingesteld op de standaardwebsite. U kunt deze instelling wijzigen en Yahoo als uw startpagina maken zoals u dat wilt.

Sommige Yahoo-gebruikers kiezen er echter voor om hun portaal als standaardpagina te maken voor directe toegang tot Yahoo-e-mail, Messenger, Client, Antwoorden en andere toepassingen. De methode voor het wijzigen van een adres voor Yahoo! varieert iets anders. Daarom heeft Yahoo Support een effectieve manier geboden om het flexibel en snel te maken.

  1. Dubbelklik op je browser om het te openen en naar de Yahoo-website te navigeren.

  2. Selecteer in het hoofdmenu het tabblad Extra en kies vervolgens de optie Internet om verder te gaan.

  3. Klik op het tabblad Algemeen, in het uitschuifmenu, kies Opties en nogmaals Opties.

  4. Selecteer vervolgens het tabblad Algemeen, klik op de knop Huidige gebruiken om het als standaardpagina aan te geven.

  5. U heeft een andere manier om hetzelfde te doen, om de volgende stappen uit te voeren.

  6. Klik in de hoofdmenu balk op de knop Voorkeuren.

  7. Nadat u dit hebt gedaan, klikt u op Set to Current Page of Maak het standaard.

  8. Sluit je browser eindelijk op en open het opnieuw. Nu moet je zien dat de Yahoo-pagina zal worden weergegeven als je homepage.

Als u problemen ondervindt Heb meer vragen over deze of andere zaken, kunt u contact opnemen met Yahoo Technical Support. Hier hebben onze experts veel aandacht besteed aan details en jarenlange ervaring onder hun riem. Bel +31-20-808-1374 gewoon Yahoo Support Nederland vandaag en je wordt weggeblazen door hun excellence en bewezen klantenservice.

Recent Posts
bottom of page