top of page

Hoe inloggen op Yahoo! Messenger met Android-telefoon?

Weet je dat Yahoo! Messenger-app beschikbaar voor gebruik op de Android-telefoon? Ja, de applicatie is erg handig en eenvoudig te installeren. Het is een instant messaging-app die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Om met geliefden te chatten, hebt u alleen een internetverbinding op het apparaat nodig om YM te gebruiken. Lees de volgende instructies om met deze app op de smartphone te beginnen.

  1. Allereerst download je Yahoo! Messenger van Google spelen op je Android-telefoon.

  2. Laat de installatie voltooien en zorg ervoor dat de "Account key" -functie actief is binnen de applicatie.

  3. Voer nu een e-mailadres en het wachtwoord in om in te loggen op het account.

  4. Als je geen account hebt, tik je op Aanmelden en vul je alle benodigde gegevens in om een Yahoo-ID te maken. En klik vervolgens op Aanmelden.

  5. Nu kunt u een nieuw gesprek starten met uw contact of beginnen met de vorige chat door de naam uit de gesprekslijst te selecteren.

  6. Een gebruiker kan een SMS sturen naar zijn contactpersoon die geen gebruiker is van Yahoo! Boodschapper:

  • Open het chatvenster van een vriend uit de lijst.

  • Typ het bericht in het vak en tik op SMS onder de verzendoptie.

  • Voer nu het mobiele nummer in waarnaar de SMS moet worden verzonden.

  • Als het SMS-bericht op het internationale nummer moet worden verzonden, voert u ook de landcode in.

  • Tik ten slotte op Opslaan en vervolgens op Verzenden.

Een ding om op te merken is dat wanneer een gebruiker een sms naar een contact stuurt via Yahoo! Messenger, het mobiele nummer is niet zichtbaar voor die persoon.

Ik hoop dat je deze blog nuttig vindt om het inlogproces op de Android-telefoon te voltooien. Als u meer informatie wilt of een vraag wilt stellen met betrekking tot deze e-mailservice, neemt u dan gerust contact met ons op via ons gratis nummer contact Yahoo Support Nederland om antwoorden te krijgen van onze experts. Het team is volledig toegewijd aan de klanten om hen de juiste oplossing te bieden voor technische fouten. Ons motto is om te voldoen aan de behoeften van de klant in dergelijke situaties. Voel je niet geaarzeld om ons te bereiken; onze leidinggevenden zijn klantvriendelijk, dus voel je vrij om het probleem met ons te bespreken.

Recent Posts
bottom of page